De regiofinale van de tekenwedstrijd georganiseerd door de Vlaamse Olympiade Vereniging ging door op woensdag 8 november in het intercultureel centrum “De Centrale” in Gent. Het thema was: “Kunst van het samenleven”. Het doel: de verborgen talenten van jongeren naar boven brengen.
Dit waren de finalisten van onze school:

3-4de leerjaar:
Hanna de Jaeger (3A)
Aljona Janssens (3A)
Ayla van Leeuwen (3A)
Stef vanden Borre (4A)

5de en 6de leerjaar:
Pauline Cobbaut (5B)
Rozemarijn D'hoker (6A)
Femke De Keyser (6A)
Fleur De Wandeler (6B)
Barlas Yucesan (6C)
Zeynep Celik (6C)
Amber de Rudder (6C)

No photos available right now.

Please verify your settings, clear your RSS cache on the Slickr Flickr Admin page and check your Flickr feed

De tekening die ik heb gemaakt, gaat over dieren en mensen die samenleven zonder vervuiling. Centraal in de tekening zie je een beschermd natuurgebied. Daarnaast loopt een wandeltocht voor zowel volwassenen als kinderen. Op de paden is er een zoektocht en ondertussen kunnen de kinderen spelen op een groot speelplein met allerlei achtbanen die zijn aangedreven op zonne-energie.
De Mol (= naam van de achtbaan tussen de twee bomen) en het ligbubbelbad (links van de linkse boom) zorgen voor ontspanning.
Wie het liever in de lucht zoekt, kan een ballonvaart bestellen in het kraampje rechts van de boom waarin de reiger woont.
Tot slot zijn er ook wetenschappers in het park die de ruimte onderzoeken. Ze vonden met hun periscoop een nieuwe planeet. Na veel inzoomen vonden ze een vreemd ruimtewezen. Het verscheen op het grote scherm. Ze willen de planeet bezoeken met hun startklaar ruimteschip. (Stef Vanden Borre)