De pedagogische studiedag van 25/11 vervalt, er wordt gewoon les gegeven


Menu

Na deze verlengde herfstvakantie starten we opnieuw onder code ‘Oranje’. Alhoewel we zeer blij zijn dat alle kinderen naar school kunnen blijven komen, moeten we er toch blijven voor zorgen om het COVID-virus zoveel mogelijk buiten de school te houden. Daarom blijven de maatregelen van kracht zoals die ook gecommuniceerd werden bij het begin van de vakantie. Dat houdt dus jammer genoeg ook in dat er op vestiging 7 van de lagere school nog steeds géén warme maaltijden zullen aangeboden worden.

Koekjesverkoop

Door de verlenging van de herfstvakantie zijn we genoodzaakt om ook onze koekjesverkoop aan te passen. De strookjes kunnen binnengebracht worden t.e.m. donderdag 19 november bij de klasjuf. De verdeling van de koekjes zal gebeuren op 3 of 4 december. Doordat Stad Gent het niet meer toelaat dat jullie als ouder de koekjes komen afhalen op school zullen alle bestellingen meegegeven worden aan de kinderen.

Fluo

Na de herfstvakantie starten we terug met onze fluo-actie. Het is de bedoeling dat alle kinderen dan een fluohesje dragen bij het naar school komen.